JaconLegal logo+tel.jpg
JaconLegal square 2.png

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Interesse om samen te werken?

Bezorg ons meteen uw gegevens:

Een juridisch medewerker of een tijdelijk expert?

U bent uiteraard bekend met vaste medewerkers binnen uw bedrijf of advocatenkantoor; mensen die zich op lange termijn engageren voor uw organisatie. Dit kan gaan om legal assistants, paralegals, juristen, advocaten-medewerkers of -partners, leidinggevenden van de juridische en/of compliance dienst.


Daarnaast kan het ook erg nuttig zijn om beroep te doen op tijdelijke specialisten die werken op zelfstandige basis.
Zo kan een Legal Freelancer, Virtual Assistant of Freelance Paralegal een grote bijdrage aan uw bedrijf of advocatenkantoor leveren.

 

Zoekt u een jurist-generalist, of eerder een expert in een specifiek juridisch domein?

 

Met Jacon Legal vindt u iemand die zowel qua ervaring als qua persoonlijkheid aan uw wensen beantwoordt. Sterker nog: iemand die ook binnen het bestaande team past.


Bovendien kan je rekenen op onze grondige en persoonlijke selectiemethode die ervoor zorgt dat je enkel en alleen de allerbeste kandidaten hoeft te ontmoeten.

Ervaring & return on investment

Door zelf 20 jaar ervaring op te bouwen binnen de advocatuur, als bedrijfsjurist, als hoofd van juridische diensten en als Legal Freelancer weten we welke medewerker of freelancer perfect past bij uw bedrijf én een meerwaarde biedt.

Elke kandidaat die we bij onze klanten plaatsen kennen we persoonlijk. Zo haalt u iemand in huis die niet alleen de juiste ervaring heeft, maar van wie u ook op voorhand weet dat die in uw bedrijf zal passen. Elke legal expert is ook flexibel, hands-on en klant- én resultaatgericht. 

 

Hierdoor garanderen we u een return on investment vanaf dag 1.

 

Bovendien volgen we hun prestaties in uw bedrijf op de voet. Bij Jacon Legal houdt het dus niet op eenmaal wij iemand bij u aan de slag hebben. U kan ook daarna op onze opvolging rekenen.

Legal Freelancers

Jacon Legal heeft een ruim netwerk van professionele juristen en advocaten die bewust voor freelance projecten kiezen. U schakelt ze met een gerust gemoed in voor de meest complexe of specifieke dossiers of voor de opvolging van dagdagelijks juridisch werk. Onze Legal Freelancers hebben ervaring in bedrijven waardoor ze ook voeling hebben met het commerciële belang en de pragmatische aanpak van uw organisatie. Bovendien zorgt Jacon Legal ervoor dat u die extra inhouse ondersteuning in alle discretie vindt en zolang als nodig in uw bedrijf kunt houden.

Interesse om samen te werken?

Bezorg ons meteen uw gegevens:

"We only focus on one thing, but we do it better than anyone else."

Your partner of choice in Legal recruitment.