JaconLegal logo.png
JaconLegal square 2.png

02 306 73 99    

Ons team

Ons team

Ons team

Aangename kennismaking!

Kandidaat?

We willen jou zeer graag leren kennen. Aarzel niet om ons te contacteren met het oog op mogelijke toekomstige opportuniteiten.

Bedrijf?

We komen graag vooraf vrijblijvend langs bij u op kantoor om onze unieke aanpak en resultaten toe te lichten en al uw vragen te beantwoorden.

Tot binnenkort!

Ann Jacob 1.jpg

Ann Jacob

Relationship Manager & Managing Director

"De persoonlijke fit is minstens even belangrijk als de ervaring"

 

Ann is de drijvende kracht achter Jacon Legal. Door haar ervaring als advocaat, bedrijfsjurist, Legal Freelancer en general counsel vindt ze altijd de oplossing voor juridische medewerkers én voor de bedrijfsbelangen. De combinatie van deze ervaring met haar interpersoonlijke vaardigheden, maakt dat ze haarscherp inschat welke kandidaat zowel qua kennis als qua persoonlijkheid perfect past binnen een bedrijf.

Luc Janssens 1.png

Luc Janssens

Managing Partner

"Streven naar Operationele Excellentie"

 

Luc werkte 15 jaar als CEO in verschillende sectoren. Hij wendt deze ervaring sinds 2005 aan als Management Consultant. Hij weet dus perfect wat een “business meedenkend jurist” inhoudt. Als expert in lean management en operational excellence weet hij wat er écht toe doet en hoe zaken een stuk efficiënter te laten lopen, ook binnen een juridisch departement. 

Erik De Vis.png

Erik De Vis

Management & Recruitment Assistant

"Samenwerken op een harmonieuze, optimale en efficiënte manier"

 

Wanneer je contact opneemt met Jacon Legal, is de kans groot dat je door Erik onthaald wordt. Hij staat in voor de marketing en de huisstijl, zoals de website en social media. Daarnaast levert hij ondersteunend werk bij de werving en selectie van juridische profielen. Groepsdynamiek en een optimale samenwerkingsstructuur zijn termen die Erik hoog in het vaandel draagt.

Evi Weytens 2.jpg

Evi Weytens

Recruitment Assistant

"De juiste persoon op de juiste plaats"

 

Wie Evi zegt, zegt administratief en organisatorisch talent. Zij biedt een grondige en nauwkeurige ondersteuning in het volledige selectieproces, en verzorgt de planning en communicatie met de kandidaten. Evi houdt van overzicht en structuur, en vervult in het team een constructief-kritische rol.

Lisanne De Groote.jpg

Lisanne De Groote

Paralegal Consultant

"Uitdagingen waarbij ontdekken, bijleren en groeien centraal staan"

 

Tot grote tevredenheid van onze klanten, behartigt Lisanne tijdelijke Paralegal-projecten. Ze zorgt graag voor juridische ondersteuning, bruist van enthousiasme en gaat geen uitdaging uit de weg. Ze is no nonsense, volhardend en bovendien een kei in het nauwkeurig opvolgen van dossiers. Lisanne communiceert stijlvol, is goedlachs en zeer gemotiveerd om bij te leren.

Maatschappelijk engagement

Jacon Legal engageert zich ook maatschappelijk. We geven gratis advies aan goede doelen en socialiseren geleidehonden voor blinden en mensen met een fysieke handicap of epilepsie. We steunen Vrienden der Blinden en Hachiko ook financieel, door een deel van onze winst te schenken.