JaconLegal logo.png
JaconLegal square 2.png

Referenties

Referenties

Referenties

Wat onze klanten en kandidaten zeggen:

"Deze keer deden we beroep op Jacon Legal voor een tijdelijke opdracht in te vullen door een freelancer. Jacon Legal maakt het verschil door heel goed te luisteren en profielen voor te stellen die zowel op inhoudelijk vlak als op persoonlijk vlak matchen."

Katia Deknop
Business Manager Tax & Legal @ Attentia

"Ann slaagde erin goed voeling te krijgen met onze bedrijfscultuur, liet zich gelden als klankbord en dat hielp enorm in de search voor een Legal Freelancer voor een tijdelijke vervanging. Prima ervaring!"

Bram Gerets
Hoofd Juridische Afdeling Benelux @ Carglass

"Waar Jacon Legal zich absoluut in onderscheidt is hun tailormade approach. Geen tientallen kandidaten, maar een short list met kandidaten die voldoen aan de gestelde jobvereisten en die bovendien gescreend worden op hun persoonlijke eigenschappen, zodat de voorgestelde kandidaten perfect aanleunen bij de cultuur van het bedrijf, het team en mijn persoonlijke werkethiek. De werkwijze van Jacon Legal typeert zich dan ook door efficiëntie, doelgerichtheid en een persoonlijke aanpak!"

Vanessa De Waele
General Counsel @ NHV

"Wat ik enorm apprecieer aan de dienstverlening van Jacon Legal, is dat Ann de tijd neemt om te komen luisteren naar wat je precies zoekt. Welk profiel? Wat vind ik belangrijk dat die persoon heeft, kan of wil? Op basis van haar eigen ervaring weet zij precies welke vragen zij moet stellen en ze neemt daar ook uitgebreid notitie van. Ze koppelt dit ook terug naar de opdrachtgever en gaat dan aan de slag. Binnen de afgesproken tijd (één keer zelfs in minder dan twee weken tijd) slaagt zij er dan ook in om meerdere kandidaten voor te stellen, rekening houden met de verwachtingen, en waarbij telkens ook een of meerdere referenties genomen zijn. Zij heeft alle kandidaten op voorhand zelf al gezien en maakt zelf ook een eigen ranking op, zodat, wanneer je start met de kandidaat die zij als nummer één voorstelt, de kans op een match het grootst is. Handig, want op die manier hoef je niet alle kandidaten te zien."

Gert Mertens
Manager Legal @ Acerta

"Ann is een geboren talent wat rekrutering betreft. Ze peilt zowel naar kennis en ervaring als naar attitude en persoonlijkheid. Het is me ook bijgebleven dat de interviews in een open sfeer en op een authentieke manier gebeurden. Het is fijn dat Ann regelmatig contact houdt. Ze geeft om mensen. Een zeldzaamheid! Uniek voor recruiters in onze sector."

Bart Lybaert
Senior Legal Counsel @ TomTom

“Jacon Legal begrijpt waar het in een bedrijf om draait en slaagt erin de juiste mensen aan te trekken voor de juiste uitdaging.”

Ulrik Vercruysse
CEO @ Veritas (voordien @ Thomas Cook)

"We zijn zeer tevreden over de door Jacon Legal geplaatste Legal Freelancer. Het is aangenaam om te overleggen met iemand die de job van Head of Legal en Legal Freelancer zelf heeft gedaan. Dergelijk klankbord heeft voor mij een absolute toegevoegde waarde."

Vanessa De Waele
General Counsel @ NHV

"Kwaliteit zoekt kwaliteit."

Diederik Doorenbos
Commercial Director @ BbyB

"Ik heb over de hele lijn een goed gevoel over gehouden aan de selectieprocedure die ik doorliep bij Jacon Legal. Dit bedrijf staat voor een open communicatie met de kandidaat met respect voor ieders persoonlijkheid. Niet enkel de competenties maar ook motivatie en persoonlijkheid zijn een focus voor de match met de juiste functie voor Jacon Legal."

Redacteur Sociaal Recht
Internationale onderneming

"Dank je voor je telefoon van deze morgen, voor de tips en je feedback! Het is fijn om te weten dat er nog mensen zijn die het goed voor hebben met anderen."

HR Business Partner
Anoniem

“Bedankt voor jullie advies en beschikbaarheid. Het vertaalbureau dat Jacon Legal voorstelde, heeft ook prima werk geleverd, ook dank daarvoor!”

Associate Partner
HR-bedrijf

"Ik apprecieer de aanpak van Jacon Legal om meteen één persoon voor te stellen, in plaats van 6 CV’s te sturen. De klik was er onmiddellijk, zowel persoonlijk als inhoudelijk."

Legal Manager
Anoniem

"Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Jacon Legal omgaat met haar kandidaten. Het is een persoonlijke benadering, eerder dan de meer afstandelijke houding die anderen vaak aannemen. Ik ben ook zeer tevreden over de begeleiding, de informatie, de bereikbaarheid en de feedback die mij is gegeven. Bedankt!"

Kandidaat S.D.
Legal Counsel

“Ik wil u graag bedanken voor uw tijd en om het interview zo aangenaam en stressvrij te maken.”

Kandidaat Paralegal
Sociaal Secretariaat

"Jacon Legal vind ik zeer persoonlijk in haar aanpak. Een duidelijk verschil met andere recruiters, waar Jacon trots op kan zijn en wat ze zeker ook in de toekomst moeten vasthouden!"

Kandidaat J.R.
Legal Freelancer

"Ik vind de huiselijke sfeer en de persoonlijke aanpak van Jacon Legal echt fijn."

Kandidaat K.M.
Legal Freelancer

"Gepersonaliseerde aanpak is verfrissend en wekt vertrouwen. Positief was dat ook rekening werd gehouden met minder objectieve factoren dan enkel jobinhoud, loon e.d.m. (bv. werksfeer, match tussen persoonlijkheden, evenwicht werk/privé, ...)."

Kandidaat T.T.
Paralegal

"Ik wou je nogmaals bedanken voor de goede begeleiding en vele tips!"

Kandidaat A.L.
Legal Counsel

"Ik sloot gisteren mijn project af bij de klant van Jacon Legal. Het was een zeer aangename samenwerking met leuke mensen.
Ik wil jullie dan ook danken voor deze opportuniteit en hoop in de toekomst zeker nog met jullie te mogen samenwerken."

Kandidaat A.F.
Legal Freelancer

“De beschrijving door Jacon legal correspondeerde volledig met wat de head of legal van het bedrijf me toelichtte tijdens het interview.”

Kandidaat A.P.
Legal Freelancer

"Ik wil Jacon Legal heel erg bedanken voor alle hulp en tips. Dit apprecieer ik uitermate."

Kandidaat D.B.
Legal Counsel

"Ik wil je toch graag nog eens extra bedanken voor alle tijd en moeite en om mij de kans te geven om bij dit bedrijf te beginnen!"

Kandidaat K.S.
Legal Advisor

"Vriendelijk bedankt voor al jullie ondersteuning en expertise."

Kandidaat J.V.
Comp&Ben and Labour Relations Counsel

“Dat is supergoed nieuws! Hartelijk dank voor dit mailtje, you made my day :-). “

Kandidaat G.L.
Legal Freelancer

“Je bent echt betrokken en dat maakt het verschil.”

Kandidaat
Legal Freelancer

"Zelfs als je niet de beste kandidaat bent voor de job, stuurt Jacon Legal toch een antwoord."

Kandidaat
Legal Assistant

"Bedankt voor het aangenaam en open gesprek."

Kandidaat
Paralegal

Enkele van onze klanten: