JaconLegal logo.png
JaconLegal square 2.png

02 306 73 99    

Referenties

Referenties

Referenties

Wat onze klanten en kandidaten zeggen:

“Ons juridisch departement keek uit naar een 3-talige Legal Interim Manager met relevante internationale ervaring in onze sector. We hadden immers iemand nodig die vanaf dag 1 operationeel zou zijn en dus autonoom het werk van onze juriste in zwangerschapsverlof zou overnemen. Ik stelde ook vereisten zodat die persoon zou passen binnen het team en de bedrijfscultuur: de kandidaat moest niet alleen een goed gevoel voor humor hebben, maar ook nog eens sterk in zijn schoenen staan. Geen papegaai dus. Ik besefte maar al te goed dat ik hoge verwachtingen koesterde. Maar tot mijn verbazing stond even later de ideale businesspartner voor de deur… mét fantastisch gevoel voor humor.”

Hans Sevenants
Head of Legal @ Shell France and BeLux

"Zeer goede ervaringen met Jacon Legal, zowel nu als klant, als in het verleden als legal interim manager. Jacon legal werkt zich zeer snel in, denkt actief mee met de klant, levert top profielen en volgt het dossier nauw verder op. Tip top, van A tot Z"

Tom Mespreuve
Contract and Claims Responsible @ Lineas

"Deze keer deden we beroep op Jacon Legal voor een tijdelijke opdracht in te vullen door een freelancer. Jacon Legal maakt het verschil door heel goed te luisteren en profielen voor te stellen die zowel op inhoudelijk vlak als op persoonlijk vlak matchen."

Katia Deknop
Business Manager Tax & Legal @ Attentia

"Waar Jacon Legal zich absoluut in onderscheidt is hun tailormade approach. Geen tientallen kandidaten, maar een short list met kandidaten die voldoen aan de gestelde jobvereisten en die bovendien gescreend worden op hun persoonlijke eigenschappen, zodat de voorgestelde kandidaten perfect aanleunen bij de cultuur van het bedrijf, het team en mijn persoonlijke werkethiek. De werkwijze van Jacon Legal typeert zich dan ook door efficiëntie, doelgerichtheid en een persoonlijke aanpak! We zijn ook zeer tevreden over de door Jacon Legal geplaatste Legal Freelancer. Het is aangenaam om te overleggen met iemand die de job van Head of Legal en Legal Freelancer zelf heeft gedaan. Dergelijk klankbord heeft voor mij een absolute toegevoegde waarde."

Vanessa De Waele
General Counsel @ NHV

"Ann slaagde erin goed voeling te krijgen met onze bedrijfscultuur, liet zich gelden als klankbord en dat hielp enorm in de search voor een Legal Freelancer voor een tijdelijke vervanging. Prima ervaring!"

Bram Gerets
Hoofd Juridische Afdeling Benelux @ Carglass

"Wat ik enorm apprecieer aan de dienstverlening van Jacon Legal, is dat Ann de tijd neemt om te komen luisteren naar wat je precies zoekt. Welk profiel? Wat vind ik belangrijk dat die persoon heeft, kan of wil? Op basis van haar eigen ervaring weet zij precies welke vragen zij moet stellen en ze neemt daar ook uitgebreid notitie van. Ze koppelt dit ook terug naar de opdrachtgever en gaat dan aan de slag. Binnen de afgesproken tijd (één keer zelfs in minder dan twee weken tijd) slaagt zij er dan ook in om meerdere kandidaten voor te stellen, rekening houden met de verwachtingen, en waarbij telkens ook een of meerdere referenties genomen zijn. Zij heeft alle kandidaten op voorhand zelf al gezien en maakt zelf ook een eigen ranking op, zodat, wanneer je start met de kandidaat die zij als nummer één voorstelt, de kans op een match het grootst is. Handig, want op die manier hoef je niet alle kandidaten te zien."

Gert Mertens
Manager Legal @ Acerta

“Zeer tevreden over werk en persoonlijkheid van de Legal Freelancer. Zij heeft de dossiers tijdens het zwangerschapsverlof van onze in-house jurist mooi behartigd en voor een goede overdracht gezorgd."

Sophie Van Iseghem
Legal Director @ Roularta

"Jacon Legal is zeer innemend en heeft een echte 'can do' aanpak voor legal searches."

Marie Van In
General Counsel @ Allnex

"Ann is een geboren talent wat rekrutering betreft. Ze peilt zowel naar kennis en ervaring als naar attitude en persoonlijkheid. Het is me ook bijgebleven dat de interviews in een open sfeer en op een authentieke manier gebeurden. Het is fijn dat Ann regelmatig contact houdt. Ze geeft om mensen. Een zeldzaamheid! Uniek voor recruiters in onze sector."

Bart Lybaert
Senior Legal Counsel @ TomTom

"Ik zal Jacon Legal zeker aanbevelen, ik ben zeer tevreden met de persoonlijke aanpak en de manier van werken."

An Verschooten
Legal Department Manager @ Wolters Kluwer

“Jacon Legal begrijpt waar het in een bedrijf om draait en slaagt erin de juiste mensen aan te trekken voor de juiste uitdaging.”

Ulrik Vercruysse
CEO @ Veritas (voordien @ Thomas Cook)

"Kwaliteit zoekt kwaliteit."

Diederik Doorenbos
Commercial Director @ BbyB

"Ik heb over de hele lijn een goed gevoel over gehouden aan de selectieprocedure die ik doorliep bij Jacon Legal. Dit bedrijf staat voor een open communicatie met de kandidaat met respect voor ieders persoonlijkheid. Niet enkel de competenties maar ook motivatie en persoonlijkheid zijn een focus voor de match met de juiste functie voor Jacon Legal."

Redacteur Sociaal Recht
Internationale onderneming

"Dank je voor je telefoon van deze morgen, voor de tips en je feedback! Het is fijn om te weten dat er nog mensen zijn die het goed voor hebben met anderen."

HR Business Partner
Anoniem

“Bedankt voor jullie advies en beschikbaarheid. Het vertaalbureau dat Jacon Legal voorstelde, heeft ook prima werk geleverd, ook dank daarvoor!”

Associate Partner
HR-bedrijf

Enkele van onze klanten: