JaconLegal logo.png
JaconLegal square 2.png

02 306 73 99    

Kandidaat

Kandidaat

Kandidaat

Op zoek naar een uitdaging op lange termijn binnen een bedrijf, of projecten als Legal Freelancer?

Heb je ervaring als legal freelancer, jurist, advocaat, legal assistant, paralegal, CLO, VP, HR, compliance officer of hoofd van een juridische dienst? Ben je sterk gemotiveerd, klantgericht, flexibel, dynamisch, pragmatisch en resultaatgericht? Hou je ook rekening met de bedrijfscultuur en ben je in staat risico’s en commerciële belangen in te schatten?

 

We willen jou graag leren kennen!

 

Jacon Legal heeft als missie je te helpen bij het vinden van de meest interessante en uitdagende functie of opdracht, die bovenal aansluit bij jouw unieke work-life balance en bij jouw loopbaandoelstellingen. Bovendien zijn we een hartelijk recruteringskantoor en nemen we écht de tijd om te weten te komen waarvoor je staat en wat je graag wil doen.

Je kan op Jacon Legal rekenen. Wij hebben jou iets te bieden.

We helpen je graag bij het voorbereiden van je interview bij de klant, kunnen feedback geven na het gesprek en zijn klankbord wanneer je vastloopt op iets in jouw juridische functie of tijdens jouw opdracht als Legal Freelancer.

 

Jacon Legal staat voor respect, discretie, opvolging, het delen van best-practices en coaching.

 

Ook als je overweegt om de overstap naar een loopbaan als bedrijfsjurist of Legal Freelancer te maken, staan we je graag te woord. Door de eigen ervaring zowel als advocaat, bedrijfsjurist, hoofd van de juridische dienst en Legal Freelancer, kennen wij de verschilpunten tussen de diverse functies, werkomgevingen en bedrijfsculturen.

 

We beantwoorden jouw mail en telefonische oproep.

 

Eenmaal je een nieuwe uitdaging hebt aangevat, zullen we opvolgen hoe het voor jou verloopt. Je staat er niet alleen voor.
Op die manier werken we aan een langetermijnrelatie met elk van onze kandidaten en Legal Freelancers.

Het succes van Jacon Legal hangt ook af van onze relatie met jou.

Je bent niet alleen wat op je CV verschijnt, maar veel meer dan dat. Daarom nemen we de tijd om naar jou te luisteren, zodat we naast jouw kennis, ervaring en doelstellingen ook een zicht krijgen op jouw sterktes, persoonlijkheid en ideale werkomgeving. Alles wat wij van jou vernemen, wordt uiteraard zeer discreet behandeld.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten dat je open en transparant bent.

Enkel wanneer wij zowel jouw ervaring kennen, als de zaken die je (nog) niet onder de knie hebt, kunnen wij de job of opdracht voorstellen, die het best bij jou past en waar jij je ook zeer goed bij voelt. Zo stel je ook je werkgever of de opdrachtgever tevreden. Wat dan alweer resulteert in een loopbaan, die jou ook op termijn voldoening biedt. Iedereen tevreden dus!

We verwachten dat je correct en discreet bent.

Dat betekent dat wij jou in volle vertrouwen naar de prospect of klant kunnen uitsturen, zowel voor een interview voor een job of opdracht als voor het uitvoeren van een opdracht als Legal Freelancer.

De kracht van de Meyers-Briggs Type Indicator:

Het wordt steeds belangrijker om in allerlei verschillende verbanden goed te kunnen samenwerken.

Goed communiceren is alvast een belangrijke stap in de juiste richting, maar ook het 'kennen' van jezelf en jouw collega's is van essentieel belang.
Hiervoor kan MBTI een handig instrument zijn!

MBTI kijkt naar het positieve in een persoon en beschrijft de verschillen in reacties, interesses, waarden en motivaties tussen mensen op een positieve en opbouwende manier. Deze verschillen kunnen aanleiding geven tot onbegrip en miscommunicatie, of juist een bron van kracht zijn voor een organisatie die hier aandacht voor heeft.


Dit instrument wordt dan ook veelvuldig gebruikt bij teamontwikkeling en het verbeteren van werkrelaties. Het bevordert zelfkennis, wat ertoe kan bijdragen dat je meer inzicht krijgt in jezelf en je collega's, waardoor de samenwerking en productiviteit verbeteren. Kortom: een win-win situatie voor iedereen!

 

Bij Jacon Legal zijn we MBTI-gecertificeerd.

Hoewel we MBTI uiteraard niet als selectietool gebruiken, kunnen we jou aan de hand van dit instrument inzicht verschaffen in het kader van persoonlijke ontwikkeling en professionele relaties. Doordat we zelf de verschillende rollen in een juridische setting hebben doorleefd, geeft dit ons de meerwaarde om u op een ruimer en dieper niveau te kunnen coachen.

 

Hoe gaat dit concreet in zijn werk?

Om van start te gaan bezorgen we jou een link naar een vragenlijst die je online kan invullen. Op basis van deze resultaten maken we een uitgebreid rapport en voorzien we een persoonlijke bespreking van 1 à 2 uur. Na afloop ben je helemaal klaar om jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven en jouw professionele relaties naar een hoger niveau te brengen.

MBTI.png

Zijn jouw loopbaandoelstellingen nog niet helemaal duidelijk?

Ook daar helpen we jou graag mee, want wij kijken verder dan enkel de professionele opportuniteiten.

We kennen het volledige spectrum van professionele mogelijkheden voor juristen en zullen graag samen met jou op zoek gaan naar welke richting je verder wil uitgaan.

We werken samen met People Matter(s)!

Zit je met een loopbaanvraag, groei je naar een nieuwe rol of wil je je carrière een andere wending geven? People Matter(s) kan je bij deze zaken adviseren en je helpen om je talenten verder te ontwikkelen en in te zetten.

People Matters.png

     "We only focus on one thing,
       but we do it better than anyone else."

        Your partner of choice in Legal recruitment.