Logo JaconLegal.png

"Ann is een geboren talent wat rekrutering betreft. Ze peilt zowel naar kennis en ervaring als naar attitude en persoonlijkheid. Het is me ook bijgebleven dat de interviews in een open sfeer en op een authentieke manier gebeurden. Het is fijn dat Ann regelmatig contact houdt. Ze geeft om mensen. Een zeldzaamheid! Uniek voor recruiters in onze sector. Het Jacon Legal-project sluit dan ook perfect aan bij mijn ervaring met Jacon Legal en Ann."

Bart Lybaert
Senior Legal Counsel @ TomTom

“Waar Jacon Legal zich absoluut in onderscheidt is hun tailormade
approach. Geen tientallen kandidaten, maar een short list met kandidaten die voldoen aan de gestelde jobvereisten en die bovendien gescreend worden op hun persoonlijke eigenschappen, zodat de voorgestelde kandidaten perfect aanleunen bij de cultuur van het bedrijf, het team en mijn persoonlijke werkethiek. De werkwijze van Jacon Legal typeert zich dan ook door efficiëntie, doelgerichtheid en een persoonlijke aanpak!”

Vanessa De Waele

General Counsel @ NHV

"Wat ik enorm waardeer is dat Jacon Legal de tijd neemt om te luisteren naar wat je precies zoekt. Door hun eigen in-house ervaring weten zij precies welke vragen te stellen. Zij stellen snel meerdere goede kandidaten voor (een keer zelfs in minder dan twee weken tijd), waarbij telkens ook referenties genomen zijn. Zij hebben elke kandidaat op voorhand zelf gezien en maken een ranking op, zodat, wanneer je start met de kandidaat die zij als nummer één voorstellen, de kans op een match het grootst is. Handig, want op die manier hoef je niet alle kandidaten te zien."

 

Gert Mertens

Manager Legal @ Acerta

Bart Lybaert

Senior Legal Counsel @ TomTom

 

Vanessa De Waele

General Counsel @ NHV

Gert Mertens

Manager Legal @ Acerta